REGINE

JEG HADDE IKKE LEST NOEN BLOGGER IGÅR ELLER IDAG FØR NÅ, OG SÅ GIKK JEG INN PÅ REGINE SIN, BLOGG, JEG VET IKKE HVOR LENGE JEG HAR FULGT DEN, SÅ LENGE JEG KAN HUSKE! Å NÅR JEG KOM INN VAR DET FØRSTE JEG SÅ AT DET IKKE VAR HUN SOM SKREV, FOR DER STOD NOE SÅNN '' KJÆRE SØSTER'' Å JEG FIKK HJERTET I HALSEN NNÅR JEG LESTE DET, Å NÅ SITTER JEG HER Å GRINER , DET ER FORFERDLIG, OG JEG SYNEST SÅ SYND PÅ FAMILIEN HENNES. HÅPER REGINE HAR DET BRA DER HUN ER NÅ.

REGINE VAR ALLTID SÅ BLID, OG UTROLIG MODIG, JEG HADDE IKKE KLART Å SE SÅ POSITIVT PÅ NOE OM JEG FIKK VITE AT JEG SKULLE DØ. REGINE HAR LÆRT MEG UTROLIG  MYE, SPESIELT DET MED Å SETTE PRIS PÅ TING I LIVET.  TING MAN TAR SOM ET SELVFØLGE, Å SETTE LITT MER PRIS PÅ DET. OG TA VARE PÅ DE RUNDT DEG. DET TENKTE I HVERTFALL JEG PÅ NÅR JEG KRANGLA MED SØSTRA MI IDAG,TENKT OM DET HADDE VERT SISTE GANG JEG HADDE SETT HENNE, EN DAG VAR HUN DER IKKE MER, HVA SKULLE JEG GJORT DA HA SKYLDFØLELSE RESTEN AV LIVET ?

JEG GREIER VIRKLIG IKKE TENKTE PÅ HVORDAN FAMILIEN HENNES HAR DET NÅ. DET ER UFATTELIG TRIST, HUN VAR BARE 18 ÅR, HUN HADDE SÅ MYE IGJENN AV LIVET. SKULLE ØNSKE JEG KUNNE GI HENNE LIVET TILBAKE.


REST IN PEACE REGINE.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits